Açıklama
Biberiye, dişleri ve diş etlerini sağlıklı tutmak için genellikle doğal bir diş tedavisi olarak kullanılır. Antibakteriyel özellikleri sayesinde, tartar birikmesine karşı koruma sağlar ve ağız kokusunu azaltır.
Tahılsız ve patatessiz Fulvik asitler, antioksidan kaynağı olarak besin emilimini destekler Kavun karpuz özü
İçindekiler:geyik eti susuz (% 26), kabak (% 20), kırmızı mercimek (% 16), sıvı sebze nişastası (% 14), geyik eti proteini * (% 8), geyik eti sos * (% 5), kollajen (% 4) ), kurutulmuş yosun (% 3.5), kurutulmuş biberiye (% 1), somon yağı (% 1), fulvik asit (% 0.5), sodyum heksametafosfat (% 0.4), kurutulmuş adaçayı (% 0.3), kuru karanfil (% 0.2), mineraller, kavun özü (% 0.01), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktive edildi (15×109 hücre / kg).
Besinsel Takviyeler; ham protein% 26.0 ham yağ% 5.0 nem% 17.0 ham kül% 9.0 ham lifler% 1.5 kalsiyum% 1.6 fosfor% 1.1 sodyum% 0.3 omega-3% 0.25 omega-6% 0.3
Dişlerin ve Dişetlerinin Tartar’a Karşı Korunmasına Yardımcı Olur
Dişleri ve diş etlerini tartardan korumak için yosun, karanfil ve sodyum heksametafosfat ile zenginleştirilmiştir.